КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«Beauty Day», Соціальна ініціатива

Кожна жінка має право на те, щоб бути красивою та щасливою! Під час «Beauty Day» жінкам із реабілітаційного центру, які за певних життєвих обставин стали жертвами сексуального рабства та насилля в сім'ї, допомагали відчути себе красивими – студенти Київського національного університету технологій та дизайну і Коледжу. Для кожної пацієнтки центру був створений особливий макіяж, зачіска та образ, над якими працювали такі студенти: Стаднюк Раїса, Багінська Богдана, Рябоволова Ксенія, Вдов Вікторія, Кошелева Анна, Козаченко Марія, Олійник Юлія, Гарбовська Ліна.

Організатори проекту «Beauty Day» хочуть висловити окрему подяку викладачу коледжу – Зінченко Ользі Іванівні, яка допомогла в організації проекту та посприяла підбору юних спеціалістів.

Студентка магістратури факультету індустрії моди Стаднюк Раїса та студентка факультету економіки та бізнесу Кравченко Марія, в котрий раз стають яскравим прикладом для молоді, залучаючись до створення та координування волонтерської діяльності в подібних соціальних проектах.

Дана ініціатива відбулася 10.09.2017 за підтримки соціальної організації «Квіткове щастя». У рамках цього дня було проведено багато заходів, які допомогли жінкам відчути себе красивими, повірити в себе та свою привабливість. Одним із таких заходів «Beauty Day» стала студійна та супроводжуюча фотозйомка, яка відбувалась протягом цілого дня, завдяки студентам факультету мехатроніки та комп'ютерних технологій Яновичу Богдану та Залову Назару.

Дякуємо нашим студентам за активну життєву, соціальну та громадську позицію!

22.09.2017