КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СПІВРОБІТНИКИ ННІІІТ КНУТД ВІДВІДАЛИ ШКОЛУ № 111 ІМЕНІ С.А. КОВПАКА М. КИЄВА

11 квітня 2024 року співробітники Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій (ННІІІТ) КНУТД відвідали заклад загальної середньої освіти І–III ступенів № 111 імені С. А. Ковпака Дарницького району міста Києва. Зустріч було організовано за сприяння Валентини Юрченко, директора школи та Наталії Лучиної, заступника директора.

Делегацію ННІІІТ очолювала Світлана Лініченко, завідувачка лабораторій кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки.

Представники університету зустрілись з учнями 11-А. 11-Б. 10-А. 10-Б. 9-Б класів. Вони розповіли учням про спеціальності за якими здійснюється навчання у КНУТД та коледжах. Особливу увагу звернули на спеціальності ННІІІТ: 105 – «Прикладна фізика та наноматеріали», 123 – «Комп’ютерна інженерія» та 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Наприкінці зустрічі учні активно цікавилися освітніми програмами й особливостями навчання в університеті.

Сподіваємось побачити сьогоднішніх абітурієнтів студентами Київського національного університету технологій та дизайну.

Ми вдячні адміністрації закладу загальної середньої освіти І–III ступенів № 111 імені С. А. Ковпака Дарницького району міста Києва за сприяння в організації зустрічі.

До зустрічі у КНУТД!

24.04.2024