КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ КНУТД У ФОРУМІ «СИЛА ПАРТНЕРСТВА»

19 квітня 2024 року в Таврійському національному університеті імені В. І. Вернадського відбувся Форум Добрих Справ «Сила партнерства». У заході взяло участь близько 200 громадських та благодійних організацій, зокрема представники Київського національного університету технологій та дизайну.

Форум було організовано з метою знайомства громадськості з героями нашого часу – підприємцями, волонтерами, які день та ніч вигадують та втілюють неймовірні речі, підтримують і надихають наших захисників, людей, які постраждали унаслідок війни, дітей позбавлених батьківського піклування, опікуються притулками для тварин тощо.

Головним ініціатором та організатором заходу є Інститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр.

Із вітальними промовами до учасників звернулися організаторка форуму, Тетяни Грабан, від діячів українського мистецтва – Галина Яблонська, легендарна акторка, громадська діячка, народна артистка України та В’ячеслав Довженко, актор театру та кіно, заслужений артист України.

Під час заходу було представлено декілька платформ, на яких висвітлювали роль жінок у війні, незламність наших громадських організацій на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну і нині та важливість формування майбутньої політики підприємств у відбудові бізнесу й економіки нашої держави після війни. На кожній із платформ обговорювали чимало питань, які наразі хвилюють кожного соціально відповідального українця.

24.04.2024