КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ КНУТД У СОЦІАЛЬНОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ПРОЄКТІ «ОБІЙМИ ДИТИНУ ЗАРАДИ МИРУ»

Здобувачі освіти, викладачі та працівники Київського національного університету технологій та дизайну всіма силами наближають перемогу та постійно беруть участь у волонтерський діяльності. Однією з таких акцій стала участь у соціальному благодійному проєкті «Обійми дитину заради миру».

Протягом квітня 2024 року в усіх деканатах і інститутах, студентським профкомом та студентським самоврядуванням КНУТД було організовано пункти прийому необхідних речей для дітей, які втратили батьків на війні, дітей з окупованих територій, сиріт та дітей з особливими потребами: засоби особистої гігієни, продукти харчування, солодощі, іграшки, канцелярські товари тощо.

22 квітня 2024 року відбулася зустріч із представниками громадської організації «Волонтерський рух «Щаслива дитина» та її засновником Станіславом Файфером і всю зібрану допомогу було передано волонтерам.

Ректор КНУТД Іван Грищенко, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України під час зустрічі підкреслив важливість таких благодійних акцій і готовність усіх учасників освітнього процесу й надалі надавати підтримку дітям, військовим та всім, хто потребує допомоги.

Станіслав Файфер подякував усім учасникам акції, вручив подяки працівникам КНУТД, особисто ректору Івану Михайловичу, представникам студентської профспілкової організації та студентського самоврядування.

Усю зібрану допомогу буде передано дітям, а університет і надалі працюватиме на підтримку нашої країни!

Віримо в перемогу! Разом – ми непереможні!

Відео звіт

28.04.2024