КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ МЕНЕДЖЕРА З МАРКЕТИНГУ EPAM CAMPUS ДЛЯ СТУДЕНТІВ ННІІІТ

26 квітня 2024 року Ірина Шевчук, менеджер з маркетингу EPAM Campus прочитала лекцію для студентів Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій КНУТД. У лекції взяли участь студенти спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія», 124 «Системний аналіз» і 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Тема лекції: «EPAM Campus: in talents we trust!»

EPAM Systems — американська ІТ-компанія, виробник замовного програмного забезпечення, спеціалізується на консалтингу. Штаб-квартира компанії розташована у Ньютауні, а її відділення представлені в 55 країнах світу. Понад 50000 співробітників працюють у європейських, азійських та американських офісах компанії.

Під час лекції було висвітлено питання щодо формування у здобувачів освіти необхідних для подальшого успішного працевлаштування знань, умінь та навичок.

Також були порушені питання стосовно дуальної, неформальної та інформальної освіти, зокрема створення для студентів КНУТД можливості навчання за програмою EPAM Campus для підготовки до працевлаштування у компанії EPAM Systems.

Після закінчення лекції Ірина Шевчук відповіла на запитання студентів, які додатково цікавились основними напрямами за якими відбувається підготовка співробітників EPAM System, а саме: NET Development, Automated Testing, Data Analytics Engineering, DevOps, C++, iOS, Java, PHP, Python, Seucity Testing та інші.

Дякуємо, пані Ірині за цікаву, інформативну лекцію і чекаємо на нові зустрічі!

03.05.2024