КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Святкування Дня факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну

Святкування Дня народження факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну відбулось у дружній  та творчій атмосфері та ще раз підтвердило командний дух викладачів та студентів факультету.

Протягом майже двох тижнів святкування було організовано цілий ряд заходів, присвячених події:

-         VI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів «Актуальні проблеми та перспективи розвитку маркетингового управління»;

-         ІІІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Сучасні детермінанти розвитку бізнес-процесів в Україні»;

-         День відкритих дверей для втсупників на економічні спеціальності «Economics Day» у КНУТД.

17 квітня 2019 року відбувся святковий концерт з нагоди Дня факультету економіки та бізнесу.  Ця урочиста подія зібрала  багато студентів, викладачів та співробітників університету, в також на ній побували й учні шкіл та студенти коледжів, які завітали в гості на факультет економіки та бізнесу на «Economics Day». Почесними гостями на святі були проректор університету з науково-педагогічної та міжнародної діяльності, д.т.н., професор Віталій Васильович Чабан, проректор з освітньої діяльності, д.т.н., професор Світлана Степанівна Гаркавенко, проректор з навчально-виробничих питань та розвитку Анатолій Васильович Серпутько, радник ректора Дмитро Богданович Головко, директор коледжу мистецтв та дизайну КНУТД, професор Хмелевська Любов Петрівна, декан факультету індустрії моди, професор Зубкова Людмила Іванівна; директор навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій, професор Панасюк Ігор Васильович, декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій, професор Микола Анатолійович Зенкін; директор навчально-наукового інституту сучасних технологій навчання Власюк Тетяна Миколаївна.

З вітальним словом до студентів, викладачів та співробітників факультету звернувся проректор з науково-педагогічної та міжнародної діяльності Віталій Васильович Чабан, який подякував  викладачам, студентам  та співробітникам факультету за самовіддану та плідну працю, висловив щирі побажання подальшого розвитку та процвітання факультету, побажав  міцного здоров’я, щастя, творчих злетів, добра та миру усім присутнім.

З вітальним словом виступила декан факультету економіки та бізнесу, д.е.н., професор Олександра Володимирівна Ольшанська, яка подякувала керівництву за створену в Університеті теплу родинну атмосферу, в якій відбувалось і свято факультету, подякувала проректорам, деканам, завідувачам кафедр, викладачам та співробітникам університету за доброзичливе ставлення та підтримку факультету та побажала  колективу факультету нових звершень та творчих досягнень.

Під час концерту за активну участь у житті факультету та особистий значний внесок у його розвиток відбулось вручення нагород та почесних грамот викладачам та студентам факультету.

 

 

Святкова програма «Навколо світу за 89 хвилин» була присвячена навколосвітній подорожі сучасних Філеаса Фогга та його помічника Паспарту та перенесла всіх в атмосферу країн, які вони відвідали протягом концерту. Слід відзначити, що святкову програму було підготовлено силами студентів та викладачів факультету та запрошених на свято гостей, які співали, танцювали, демонстрували акробатичні номери, грали веселі сценки.

 

 

 

 

 

Фінальний флешмоб, який підготували студентки факультету, та виконана разом пісня «FEB MUST GO ON!» прозвучали як потужний гімн факультету!

24.04.2019