КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Підсумки Kyiv Fashion

5-7 лютого 2020 року наш університет вже традиційно був представлений на 38-му міжнародному фестивалі моди Kyiv Fashion. Фестиваль вже 20 років є місцем зустрічі професіоналів індустрії моди, відображає актуальні тенденції та напрями розвитку галузі.

На стенді були представлені розробки студентів нашого університету, гості мали можливість ознайомитись з основною інформацією про КНУТД та отримати відповіді на питання про університет.

 

Зустріч на стенді університету начальника відділу кадрів потужного вітчизняного бренду ТОВ «Т-Стиль» (ТМ «Goldi») Ірини Макаревич, президента-голови правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяни Ізовіт, викладача Євгенії Романюк та студентки КНУТД Катерини Седчук має певний символізм. Адже саме співпраця та взаємозацікавленість є гарантією якості.

У рамках фестивалю відбулась презентація книги «Розвиток кластерного підприємництва у легкій промисловості міста Києва», випущеної під науковою редакцією д.е.н, професора Івана Михайловича Грищенка. До того ж, на подіумі Kyiv Fashion було проведено фінал та урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одного образу «Сузір’я Каштан».

07.02.2020