КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Практико-орієнтоване навчання студентів факультету економіки та бізнесу

Цьогорічна осінь видалася неймовірно активною та захопливою для студентів факультету економіки та бізнесує Вже з початку вересня студенти 2, 3 та 4 курсів освітніх програм «Туристичний бізнес», «Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі» та «Маркетинг» відвідували заняття в режимі Open Air-лекцій  із запрошенням провідних спеціалістів та практиків з туристичного та готельно-реторанного бізнесу, а також маркетингу. Певна кількість практичних занять, за ініціативи викладачів факультету, проходили в Маріїнському парку відповідно до рекомендацій МОЗ щодо проведення занять просто неба.

 

 

На одне з таких занять був запрошений Ігор Белінський – директор Київського філіалу Страхової групи «Оберіг», з яким  студенти освітньої програми «Туристичний бізнес» обговорили питання туристичного страхування в період пандемії COVID-19.

 

У свою чергу, студентам 2 курсу освітньої програми «Підприємництво у готельно-ресторанному бізнесі» припало до душі практико-орієнтоване навчання у закладі наших стейкхолдерів – ресторані-винотеці «Contrabando», де вони отримали багато необхідних для майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи компетенцій.

 

Неймовірно цікавим видалося практичне заняття у ресторані-винотеці «Contrabando», яке було присвячено сервіровці столів та «спілкуванню зі столовими приборами».

   

А на фото нижче – результати сервіровки-імпровізації в домашніх умовах. Студенти говорять, що домашнє завдання виконували всім світом (в умовах гуртожитку).

 

Не відстають і студенти-маркетологи, які разом з майбутніми фахівцями туристичного бізнесу протягом семестру провели багато зустрічей з провідними фахівцями-практиками, відвідуючи цікаві лекції та практичні заняття.

 

 

Яскравою пригодою для студентів освітніх програм «Туризм», «Підприємництво у готельно-ресторанному бізнесі» та «Маркетинг» стала одноденна подорож до міста Чернігів, під час якої  студенти побували на тренінгу з технології сироваріння, екскурсійному майстер-класі та здійснили польові дослідження ресторанного бізнесу Чернігова. Насичена подорож у поєднанні з отриманням навчального практичного матеріалу – неабияка задача, але наші студенти впорались.

 

Ще одним «викликом» для студентів факультету стало дистанційне навчання другий семестр поспіль… Але, завдяки старанням викладачів та ентузіазму студентів, заняття на факультеті проходять цікаво, креативно та продуктивно, навіть в умовах онлайн-навчання!

 

Вже зараз осінь добігає свого завершення, а там і сесія попереду, але студенти ФЕБ не сумують – вони точно впевнені, що далі буде ще цікавіше!

17.11.2020