КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Київський національний університет технологій та дизайну на міжнародній спеціалізованій виставці взуття, хутра та шкіри LEATHER AND SHOES 2021

З 2 по 5 лютого 2021 року у Міжнародному Виставковому Центрі на Лівобережній відбулася традиційна спеціалізована виставка взуття, шкіргалантереї та комплектуючих.

Традиційно приймає участь у виставці Київський національний університет технологій та дизайну, який цього року представив унікальну експозицію, присвячену цифровим технологіям та сучасним концепціям у взуттєвому дизайні.

Для візуалізації власних розробок представлено презентацію про переваги та перспективи застосування цифрових технологій у сучасній взуттєвій промисловості для моделювання складної просторової форми колодки та взуттєвих форм на основі результатів масових антропометричних досліджень або індивідуального 3D сканування стопи.

 

На стенді працювали представники університету та студенти кафедри КТВШ, які надавали консультації та інформативний матеріал про наш навчальний заклад, останні наукові дослідження.

 

Відвідувачі виставки були зацікавлені такими розробками як взуттєві колодки, виготовлені на основі цифрових 3Dпроектів; спеціальні форми для формування ексклюзивних моделей чобіт та оригінальні форми каблуків.

 

07.02.2021