КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти та викладачі факультету дизайну на вебінарі САПР «Грація»

З метою поглиблення знань щодо сучасних систем автоматизованого проектування (САПР) одягу викладачі кафедри ергономіки і дизайну та кафедри художнього моделювання костюма разом разом зі студентами ОП Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості та ОП «Дизайн одягу» 02 квітня 2021р. відвідали вебінар «Особливості розробки проєктно-конструкторської документації в САПР «Грація». Студенти цих ОП в межах вивчення дисципліни «Комп’ютерний дизайн виробів», «Дизайн-графіка» оволодівають навичками роботи в сучасних програмах дизайн-проектування одягу. Представник компанії САПР «Грація» Тетяна Крейдліна ознайомила учасників з можливостями програми щодо оформлення лекал та розробки документації.

Розробники  САПР «Грація» є давніми партнерами факультету дизайну, зв’язок з якими не втрачається та продовжується співпраця, незважаючи на пандемію. Понад 70 осіб стали учасниками заходу.

Висловлюємо щиру подяку нашим партнерам, зокрема керівнику Центру дистанційної освіти САПР «Грація» Єщенку Андрію Віталійовичу за плідну співпрацю.

17.04.2021