КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вебінар «Як збільшити продажі за допомогою діджитал виставки?»


В період пандемії стало зрозуміло, що варто ширше дивитись на наші можливості та застосовувати їх для розвитку будь-якої сфери. Ділові відносини, продаж продукції, залучення нових партнерів, знайомство з новими технологіями, представлення нових навчальних програм та можливості навчання – все це перейшло в онлайн.

Саме тому у вебінарі «Як збільшити продажі за допомогою діджитал виставки?» за організацією IB Centre, взяли участь Анатолій Козленко – директор та Шеремет Михайло – провідний інженер, центру управління енергоефективністю. Оскільки онлайн участь в CISOLAR 2021 важлива не тільки для бізнесу, а й для сучасних навчальних центрів.


Діджитал простір – це надійне місце для взаємодії професіоналів сонячної енергетики. Більше того, нові діджитал інструменти дають нам можливість бути більш продуктивними та ефективними.

Спікери вебінару Віталій Давій – Генеральний директор IB Centre Inc., Макс Гладир – Проєктний менеджер IB Centre Inc. та Катерина Лова – EventsWallet представили інноваційні рішення для CISOLAR 2021, 10-ї Конференції та Виставки сонячної енергетики в Центральній та Східній Європі, які дадуть нові способи спілкування з партнерами, залучення нових технологій у навчанні та представлення можливостей ННЛ «Центру енергоефективності» нашого університету.

Онлайн простір CISOLAR 2021 побудовано на платформі – EventsWallet, яка дозволяє провести будь-який онлайн або гібридний захід, від проведення навчання до повноцінної конференції з виставкою експонентів. Загалом EventsWallet може створювати стенди експонентів і спонсорів включаючи: команду компанії, фото і відео матеріали, каталог продукції, документи з презентаціями та прайс-листами, що забезпечує ефективне представлення. Дозволяє проводити відео та текстові онлайн-дискусії, відео чат експонентів, чат заходи і окремо для кожної сесії, а також месенджер для індивідуального спілкування. Дає можливість призначення і проведення зустрічей в три кроки, вбудовані кімнати відео переговорів з демонстрацією екрану і необмеженою кількістю учасників, дозволяє аудиторії проводити продуктивні зустрічі і наради в зручному форматі відео або аудіо режимі, з будь-якого пристрою.


Навіть коли пандемія закінчується, ми, ймовірно, будемо жити і працювати в зовсім іншому просторі - діджитал. Це може свідчити про те, що темпи діджиталізації сонячної енергетики рухаються від дитячих кроків до дорослих стрибків. Якщо розвиток діджитал технологій триватиме з такою ж швидкістю в найближчі роки, попит на присутність в інтернеті прискориться. Іншим важливим фактором є те, що потрібно відповідати цільовій аудиторії там, де вони є, і діджитал виставка - найкраще місце для досягнення цієї мети.

Відвідати онлайн виставку CISOLAR 2021 можна за посиланням: https://ua.cis-solar.com/

30.04.2021