КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИСТАВКОВИЙ ДИЗАЙН – ЦЕ АКТУАЛЬНО

Протягом весняного семестру поточного навчального року студенти гр. МгДр-1-20 на заняттях з дисципліни «Дизайн у виставкових технологіях» розробляли елементи фірмового стилю для компанії - організатора міжнародних виставок взуття, шкіри та хутра: LEATHER AND SHOES та EXPO SHOES – ТОВ «Національна шкіряно-взуттєва спілка України» (НШВСУ).

Розробки студентів отримали високу оцінку керівництва компанії, яке висловило бажання відзначити студентів дипломами та цінними подарунками.

Під час церемонії нагородження, яка проходила 3 червня у конференц-залі Київського національного університету технологій та дизайну, відбувалась демонстрація кращих студентських робіт.

Нагороди студентам вручала власник компанії НШВСУ – Боровик Юлія Степанівна

Від імені університету слова щирої подяки за підтримку молодих талановитих дизайнерів промовила проректор з науково-педагогічної діяльності Моргулець Оксана Борисівна.

Підведення підсумків навчання стало пам’ятною подією завдяки напрацьованим роками відносинам співробітництва та ділового партнерства між університетом та організатором найбільших в Україні спеціалізованих міжнародних виставок на ринку взуття, шкіри та хутра. Черговий позитивний етап співпраці дозволив намітити ще більш масштабні плани взаємодії, а саме: якісно нову участь університету у наступних виставках, які відбудуться у жовтні поточного та у січні наступного років.

07.06.2021