КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Фінальний акорд 11-го міжнародного студентського фотоконкурсу «Гаряча Крига»

Урочистою церемонією нагородження лауреатів і учасників завершився Одинадцятий міжнародний студентський фотоконкурс. «Гаряча Крига». На вручення нагород, яке відбулось  29-го вересня 2021 року в університетській науково-технічній бібліотеці, завітали: декан факультету дизайну д.т.н., проф. Колосніченко Марина Вікторівна, члени Вченої ради факультету, а також студенти, які захоплюються фотографією.

 

Черговий студентський фотоконкурс виявися таким же представницьким, як і минулі. Від  73-х учасників надійшло 702 фотороботи з 13-ти закладів вищої освіти Білорусі, Литви, Молдови, України. Оцінювали конкурсні роботи члени журі – відомі фотомитці з Азербайджану, Білорусі, Польщі, України.

У своєму привітанні М.В. Колосніченко відзначила важливість підтримання традицій у проведенні цього єдиного в нашій країні міжнародного студентського фотоконкурсу, який дозволяє його учасникам розвивати і реалізовувати свій творчий потенціал фотодизайнера, відображати красу природи та людини, за допомогою художніх засобів висловлювати своє ставлення до сучасних проблем суспільства, привертати увагу до яскравих миттєвостей буття, показувати багатогранність людських відносин і почуттів, ділитися своїми враженнями і спостереженнями, демонструвати свої знання, вміння, креативність.

За рішенням оргкомітету фотоконкурсу всі його учасники отримали дипломи, кращі роботи увійшли до каталогу, а лауреати удостоювались пам’ятними медалями.

Нагороди фотоконкурсу – диплом і каталог отримує студентка гр. БДф 1-19 Найченко Марія за фотороботи «Незгасна мелодія сердець», «Полювання на світанку», «Сонячний настрій» у номінації «Світ навколо тебе».

Бронзову медаль отримує студентка гр. БДф 1-19 Лутченко Дарина за серію фоторобіт «Подорож у традиції», у номінації «Світ навколо тебе».

Заїка Ірина (гр.БДweb 1-18) з Бронзовою медаллю за серію фоторобіт «Забагато пластику» (номінація «Фотографіка»).

Володарка Золотої медалі конкурсу випускниця кафедри дизайну, аспірантка Сафронова Анна за серію фоторобіт «Аліса в країні чудес», у номінації «Фотографіка».

Від спонсора конкурсу – Всеукраїнського фестивалю фотографії  «UkrainianPhotoCamp» комплект для чищення фотооптики та адаптер для мобільного телефону отримала студентка групи БДф 1-18 Дубініна Єлизавета за роботу «Політ», у номінації «Концептуальна фотографія».

08.10.2021