КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СВЯТО ЗВИТЯГИ УКРАЇНСЬКОГО ЛИЦАРСТВА

Щорічно 14 жовтня громадяни нашої держави відмічають мужність та героїзм всіх тих, хто захищав та захищає Україну та її територіальну цілісність.

В рамках відзначення Дня українського козацтва і Дня захисника України та з метою виховання пошани та збереження пам’яті про героїчні сторінки історії українського козацтва, доленосні події України, визначних діячів національно-визвольних змагань та сучасних захисників суверенітету нашої держави, в Київському національному університеті технологій та дизайну було проведено ряд заходів:

11 жовтня 2021 року кафедра філософії та культурології факультету культурних та креативних індустрій підготувала та провела науковий семінар «Захисники України – слава і гордість Вітчизни», в якому активну участь взяли професорсько-викладацький склад кафедри та студенти першого курсу університету.

12-13 жовтня 2021 року кафедрою філософії та культурології для студентів першокурсників було організовано вікторину «Козацькому роду – нема переводу».

13 жовтня кафедра фізичного виховання та здоров’я залучала молодь до «Козацьких розваг» - рухливих ігор на фізичну силу, швидкість реакції, нестандартне мислення та креативність.

 

 

Пам’ятаймо та шануймо наших захисників та захисниць!

 

18.10.2021