КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нагородження студентів-учасників Еко-квесту 2021

З 2015 року студентське самоврядування разом з науковим гуртком Еко-клуб КНУТД організовує Еко-квест для студентів першого року навчання.

Цього року у традиційному Еко-квесті випробувати свої сили наважились понад 100 сміливих, енергійних, потужних, вмотивованих першокурсників згуртованих у 21 команду.

Команди пройшли 13 локацій, розміщених в різних кутках університету. На цих локаціях студентам необхідно було виконувати завдання, які давали змогу проявити свою екологічну свідомість, знання території університету, складу ректорату та деканатів, навички командної роботи, спортивні та творчі здібності.

Проходження маршруту та правильність виконання завдань контролювали волонтери.

Мета заходу - привернути увагу співробітників та студентів до питань екології, ознайомити студентів першого курсу з територією університету, розміщенням підрозділів, кафедр та деканатів, закликати молодь до здорового способу життя, а також виявити та згуртувати активних першокурсників.

13 жовтня у залі засідань Вченої ради відбулось нагородження студентів, що брали участь у Еко-квесті КНУТД. Грамоти учасникам та переможцям вручила проректор з науково-педагогічної діяльності (освітня діяльність) Оксана Борисівна Моргулець.

Переможцем Еко-квесту стала команда факультету індустрії моди. Друге місце здобула команда факультету хімічних та біофармацевтичних технологій, третє - команда факультету економіки та бізнесу.

Вітаємо учасників з вдалим проходженням змагання та бажаємо усім зберігати активність, енергійність та наполегливість впродовж усього навчального року та пам’ятати про важливість екологічних аспектів нашого щоденного життя.

Еко-клуб виражає подяку керівництву університету за постійну підтримку в усіх заходах екологічно-просвітницького напряму на шляху до сталого розвитку.

20.10.2021