КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч студентів факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій з роботодавцями ТОВ «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА»

В рамках співпраці та ознайомлення з підприємством, технологічним обладнанням та процесами виготовлення вимірювальних приладів та приладів обліку студенти Київського національного університету технологій та дизайну разом з деканом факультету МКТ Володимиром Павленко та завідуючим кафедри ПММ Олександром Манойленко взяли участь в продуктивній зустрічі з керівниками виробничих відділів ТОВ «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА».

ТОВ «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА» на сьогодні є одна з найбільших електротехнічних компаній-виробників вимірювальних приладів, приладів обліку і АСКОЕ в Східній Європі.

На зустрічі відбулося знайомство з підприємством та виробничими потужностями.  Керівники відділів контролю та тестування, проєктування та автоматизації роз’яснили етапи сучасних технологій виробництва вимірювальних приладів. Цікаві технічні рішення продемонстрували, безпосередньо на виробництві, співробітники відділу автоматизації, який займається проєктуванням робототехнічних пристроїв для покращення технологічних операцій на виробництві.

В ході бесіди та дискусій були встановлені ключові моменти з організації проходження виробничих практик, розроблення технічного завдання для майбутніх тем досліджень, в тому числі і тематик випускних кваліфікаційних робіт, а також обговорені  вимоги до якісної підготовки фахівців.

У цілому студенти отримали дуже багато корисної інформації та усвідомили всі цінності підготовки майбутнього інженера, а представниками факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій досягнуто, домовленість про використання виробничих потужностей для бази практики та можливість подальшого працевлаштування випускників КНУТД.

26.10.2021