КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч науково-педагогічних працівників і студентів інституту інженерії та інформаційних технологій з керівництвом Дочірнього підприємства Асоціації УРАН "Мережевий оператор УРАН"

У Київському національному університеті технологій та дизайну 28 жовтня 2021 року відбулася зустріч науково-педагогічних працівників і студентів кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки з директором ДП Асоціації УРАН "Мережевий оператор УРАН" Євгенієм Преображенським і технічним директором Володимиром Галаганом.

 

ДП Асоціації УРАН "Мережевий оператор УРАН" є лідером із забезпечення установ, організацій та фізичних осіб в сферах освіти, науки та культури України інформаційними послугами на основі Інтернет-технологій для реалізації професійних потреб та розвитку зазначених галузей.

Керівники ДП Асоціації УРАН "Мережевий оператор УРАН" ознайомили студентів із структурою, характером діяльності підприємства, а також з ходом виконання нових міжнародними проєктів.

На зустрічі були обговорені питання, щодо удосконалення освітньо-професійної програми «Комп’ютерні системи та мережі» і покращення навчального контенту освітніх компонентів програми.

Були також узгоджені основні аспекти організації проходження студентами виробничої і переддипломної практик, визначені напрями досліджень, уточнена тематика випускних кваліфікаційних робіт студентів, окреслені перспективи працевлаштування випускників спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія.

В результаті зустрічі студенти отримали багато корисної інформації від потенційних роботодавців про завдання і умови роботи на підприємстві, сучасні вимоги щодо професійних компетентостей фахівця з комп’ютерної інженерії.

29.10.2021