КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відкрита лекція за участю представника Товариства з обмеженою відповідальністю «ХЮНДАЙ РОТЕМ УКРАЇНА РМС» для студентів

У Київському національному університеті технологій та дизайну 29 жовтня 2021 року відбулася відкрита лекція для студентів спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія», 124 «Системний аналіз» і 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на тему: «Практична реалізація професійних компетентностей фахівцями в галузях комп’ютерної та електричної інженерії». До проведення лекції був залучений Назарій Іванюк, інженер ТОВ «ХЮНДАЙ РОТЕМ УКРАЇНА РМС», випускник кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки.

В ході лекції були висвітлені питання щодо формування у студентів необхідних для подальшого успішного працевлаштування знань, умінь та навичок.

Підкреслена важливість здатності випускників до практичного використання набутих в процесі навчання професійних компетентностей в галузях електричної інженерії та інформаційних технологій.

Відмічена затребуваність фахівців з комп’ютерної інженерії, системного аналізу та електричної інженерії на сучасних підприємствах в промисловості, транспортній галузі, сфері побутового обслуговування.

 

Після закінчення відкритої лекції Назарій Іванюк відповів на запитання студентів, які цікавились використанням сучасного програмно-технічного забезпечення, особливостями роботи інженерно-технічних працівників, перспективами подальшого працевлаштування.

29.10.2021