КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Україно-чеська співпраця

У Київському національному університеті технологій та дизайну з 20 по 22 жовтня 2021 р. з робочим візитом перебувала делегація з Технічного університету м. Ліберець (Чеська Республіка) на чолі з деканом факультету текстильної інженерії проф. Владіміром Байзіком. Упродовж візиту відбулися зустрічі з керівництвом університету, зокрема з проректором з науково-педагогічної діяльності проф. Оксаною Моргулець, та факультету Індустрії моди на чолі з деканом проф. Людмилою Зубковою. Під час зустрічей були обговорені питання організації освітнього процесу в умовах нестійкої епідеміологічої ситуації та підготовки бакалаврів, магістрів та PhD в обох університетах, зокрема за спеціальністю 182 – Технології легкої промисловості.

 

Гості ознайомилися з кафедрами та лабораторіями факультету Індустрії моди, обговорили можливості подальшої співпраці як в освітній діяльності через академічну мобільність, так і участі у спільних наукових проєктах.

 

Під час зустрічі зі студентами, аспірантами та науково-педагогічними працівниками факультету індустрії моди проф. Владімір Байзік та доц. Марош Тунак розповіли про спеціальності факультету текстильної інженерії Технічного університету м. Ліберець, умови вступу та навчання, про матеріально-технічну базу університету, напрями наукових досліджень та можливості щодо академічної мобільності.

 

 

 

Відбулась насичена та змістовна бесіда, у ході якої студенти, аспіранти та викладачі мали нагоду отримати відповідь на питання, які їх цікавили: умови одержання подвійного диплому, короткострокового навчання, підвищення кваліфікації та проведення наукових досліджень у рамках виконання магістерських, дисертаційних робіт та наукових проектів.

31.10.2021