КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч науково-педагогічних працівників і студентів Інституту інженерії та інформаційних технологій КНУТД з представниками компанії Dialog Semiconductor

В режимі відоконференції 9 листопада 2021 року відбулася онлайн-зустріч науково-педагогічних працівників кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки і студентів спеціальностей 123 Комп’ютерна інженерія, 121 Інженерія програмного забезпечення, 124 Системний аналіз, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка з представниками львівського офісу компанії Dialog Semiconductor, яка є частиною Renesas Electronics Corporation.

В зустрічі взяли участь представники компанії Dialog Semiconductor: Community Relations Specialist Andriana Kushnirenko та Applications Engineering Manager Oleh Basovych.

Dialog Semiconductor займається створенням інтегральних схем з програмованою користувачем структурою (ASSP) та спеціальних інтегральних схем (ASIC) зі змішаними сигналами (ICs), оптимізовані для смартфонів, комп’ютерів, пристроїв Інтернету речей, світлодіодного твердотільного освітлення (SSL), і програм для розумного дому.

На зустрічі, представники компанії, презентували основні напрямки роботи Dialog Semiconductor, розповіли про вимоги та можливість працевлаштування.

Компанія пропонує шестимісячне стажування, протягом, якого відбувається навчання. Доступні вакансії представлені на офіційному сайті Dialog Semiconductor. Студенти отримали відповіді на свої питання.

12.11.2021