КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Підготовка та атестація енергоаудиторів в Центрі енергоефективності

Ми раді повідомити, що Центр енергоефективності нашого університету розпочинає нову хвилю підготовки та професійної атестації осіб, які мають намір провадити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем.

Підготовка та атестація відбувається відповідно до Законів України «Про енергетичну ефективність», «Про енергетичну ефективність будівель», «Про вищу освіту», «Про освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 09 червня 2021 р. № 600 «Про затвердження Порядку проведення професійної атестації осіб, які мають намір провадити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем», Статуту Київського національного університету технологій та дизайну та інших нормативних актів України з питань освіти, енергоефективності.

З метою виявлення зацікавлених взяти участь у навчанні та атестації, центром управління енергоефективності університету розробляється і буде розіслано лист-запрошення колегам та партнерам для формування груп і термінів проходження підготовки.

26.11.2021