КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь Освітнього інвестиційно-технологічного кластера легкої промисловості в м. Києві та Київського національного університету технологій та дизайну в ХХ міжнародному промисловому форумі

16-19 листопада 2021 року Київський національний університет технологій та дизайну сумісно з Освітнім інвестиційно-технологічним кластером легкої промисловості в м. Києві за запрошенням представників КМДА прийняли участь у ХХ міжнародному промисловому форумі.

Це найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку світових промислових виставок, офіційно сертифікованих та визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визначення виставки.

Учасники виставки були ознайомлені з технічними та професійними здобутками Освітнього інвестиційно-технологічного кластера  легкої промисловості в м. Києві, які впроваджують у життя досвід науковців КНУТД.

 

Представники КНУТД та Освітнього інвестиційно-технологічного кластера  легкої промисловості в м. Києві 17 листопада 2021 року відвідали круглий стіл на тему: «Актуальні питання експортної та виставкової діяльності в умовах COVID-19», якій був організований Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

ХХ міжнародний промисловий форум це місце, де кожен власник бізнесу може обрати та протестувати сучасне обладнання, надихнутися новими ідеями, поспілкуватися з однодумцями та проаналізувати свій ринок збуту.

26.11.2021