КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Урочисте засідання Вченої ради факультету хімічних та біофармацевтичних технологій

Напередодні новорічних свят на факультеті хімічних та біофармацевтичних технологій відбулося святкове засідання Вченої ради факультету, на якому були підведені підсумки року, що минає. Деканом факультету було відмічено злагодженість роботи всього колективу та координованість дій, що дозволило отримати прекрасні показники факультету та зайняти лідируючі позиції в усіх напрямках діяльності. В наступному році ми впевнено візьмемо курс на підкорення нових горизонтів, будемо ставити перед собою більш складні завдання і впевнено вирішувати їх. А наш досвід буде нашим міцним парусом в океані конкуренції.

 

Колектив факультету хімічних та біофармацевтичних технологій щиро вітає керівництво нашого університету і всіх його співробітників
з наступаючим Новим роком 
та Різдвом Христовим!

Від душі бажаємо всім креативних ідей і старанної роботи, чудових перспектив і великих планів, приголомшливих можливостей і бравого ентузіазму, високого достатку і безсумнівного щастя.

Нехай здійснюються всі ваші бажання і реалізуються  найфантастичніші та сміливі проєкти у вашому житті. А щоб все це легко вдавалося, бажаємо Вам домашнього тепла, сімейного затишку, радісного дитячого щебету, добрих батьківських настанов, вірних друзів і любові на все життя!

23.12.2021