КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Київський національний університет технологій та дизайну другий рік поспіль у найпрестижнішому міжнародному рейтингу QS WORLD UNIVERSITY RANKING!

Визначним досягненням Київського національного університету технології та дизайну на шляху всеохоплюючої інтернаціоналізації всіх сфер діяльності та стрімкої цілеспрямованої інтеграції до міжнародного науково-освітнього простору стало, другий рік поспіль, внесення до найпрестижнішого міжнародного рейтингу QS WORLD UNIVERSITY RANKING! Це досягнення підтверджує правильність обраного стратегічного курсу розвитку нашого університету, який полягає у перетворенні його на сучасний заклад вищої освіти нової формації – провідний центр креативних індустрій, науки та освіти світового рівня.

За результатами цьогорічного оцінювання, Київський національний університет технологій та дизайну підтвердив свою приналежність до найкращих університетів Східної Європи та Центральної Азії і увійшов до одного з найбільш впливових міжнародних рейтингів університетів регіонального рейтингу QS EECA University Rankings: Рейтинг QS оцінює діяльність вишів на основі результатів опитувань понад 140 тисяч експертів-науковців, роботодавців та низки показників наукової, освітньої та міжнародної діяльності. З-понад 3,3 тисячі університетів регіону до рейтингу 2021 року внесено 450 найкращих. Університет займає 351–400 позицію.

Вітаємо всіх співробітників університету з визначним досягненням та бажаємо подальших перемог у Новому 2022 Році!

29.12.2021