КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ІНДУСТРІЇ МОДИ У XVIII СТОКГОЛЬМСЬКІЙ МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ З ДОСЛІДЖЕНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ТА НАВЧАННЯ

11–13 травня 2022 року викладачі кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну факультету індустрії моди Київського національного університету технологій та дизайну, а саме доктор педагогічних наук, професор Тетяна Деркач та кандидат педагогічних наук, доцент Яна Шугайло взяли участь у XVIII Стокгольмській міжнародній конференції з досліджень професійної освіти та навчання. Конференція проводиться з 2012 року та є форумом для обговорення і розповсюдження новітніх досліджень в галузі професійної освіти та навчання.

Організатори конференції, дослідницька група VETYL, розглядають співпрацю між дослідниками з різних країн та галузей професійної освіти, як необхідну умову гармонізації освіти, прозорості, мобільності в рамках Європи. Розвиток професійної освіти та навчання є підґрунтям для забезпечення економічного розвитку країн, підвищення соціального благополуччя.

Висловлюємо щиру подяку завідувачці кафедри освіти Стокгольмського університету Каріні Карлед Йдхай та професору Лазаро Морено Ерера, науковому лідеру дослідницької групи VETYL, за надану можливість представляти український заклад вищої освіти – КНУТД.

Щиро сподіваємось на подальшу співпрацю із Стокгольмським університетом.

 

Щоб отримати детальну інформацію про захід, натисніть тут:

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

СЕРТИФІКАТ_Тетяна Деркач

СЕРТИФІКАТ_Яна Шугайло

23.05.2022