КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОЗВИТОК СПІВПРАЦІ МІЖ КООПЕРАТИВНИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ БАДЕН-БЮРТЕМБЕРГА ТА КИЇВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

27 травня 2022 року відбулася друга зустріч між представниками Кооперативного державного університету Баден-Вюртемберга Штутгарт (Duale Hochschule Baden-Wuerttemberg Stuttgart, DHBW Stuttgart, Німеччина) та Київського національного університету технологій та дизайну.

Університет DHBW представляли професори Кей Берклінг (DHBW Karlsruhe) та Вольф Бургер (DHBW Stuttgart). Від КНУТД у зустрічі взяли участь  проректор професор Володимир Стаценко, директор Інституту інженерії та інформаційних технологій професор Ігор Панасюк, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки професор Борис Злотенко, професор Ірина Шведчикова.

Професор Кей Берклінг розповіла  про особливості підготовки студентів за освітніми програмами комп’ютерна інженерія та комп’ютерні науки в університеті DHBW. Ознайомила з програмами уряду Німеччини щодо підтримки освітян і студентів України. Кей Берклінг запропонувала викладачам та студентам КНУТД взяти участь у спільних програмах неформальної освіти та академічної мобільності.

Учасники зустрічі погодили подальші конкретні кроки щодо реалізації програм неформальної освіти та віртуальної мобільності для студентів кафедри  комп’ютерної інженерії та електромеханіки спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія».

Досягнуто домовленостей щодо оформлення відповідних документів та про подальші онлайн-зустрічі.

29.05.2022