КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЕЛЕКТРОННИЙ РЕПОЗИТАРІЙ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ У TRANSPARENT RANKING

Іспанська лабораторія Cybermetrics Lab, яка є автором рейтингу Webometrics, опублікувала черговий, випуск рейтингу репозитаріїв від Google Scholar – Ranking Web of World’s Repositories. Метою рейтингу є підтримка ініціативи відкритого доступу до наукових видань та інших академічних матеріалів в електронній формі, оцінка рівня відкритості академічних ресурсів та їх інтеграції у світовий інформаційний простір.

Електронний репозитарій Київського національного університету технологій та дизайну станом на червень 2022 року знаходиться на 328 місці загального рейтингу репозитаріїв та на 305 місці рейтингу університетських репозитаріїв.

Серед репозиторіїв українських інституцій Електронний репозитарій КНУТД посідає 14 місце. Завдяки плідній праці наших науково-педагогічних працівників, науковців та співробітників бібліотеки кількість документів у відкритому доступі збільшилася до 16700. Університет всебічно підтримує ініціативу Open Scіence щодо поширення навчальних, наукових матеріалів та даних у відкритому доступі.

 

Дякуємо усім за віддану роботу та високий результат!

 

10.06.2022