КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО ПЕРШИХ ВИПУСКНИКІВ-МАГІСТРІВ КИЇВСЬКОГО ІНСТИТУТУ ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ЦІЛУ

Уже четвертий рік у структурному підрозділі Київського національного університету технологій та дизайну –  Київському інституті Технологічного університету Цілу здобувають освіту китайські студенти. Наші викладачі успішно навчають 750 студентів за багатьма спеціальностями. Нещодавно відбувся перший випуск студентів цього Інституту. На урочистому засіданні були вручені дипломи першим випускникам-магістрам Київського національного університету технологій та дизайну. 19 студентів отримали дипломи магістра за спеціальністю «Промислова фармація».    

Від імені ректора КНУТД Івана Грищенка,  випускників із закінченням навчання привітала і побажала миру, успіхів і щасливої долі Оксана Моргулець, проректор з науково-педагогічної діяльності.

Дипломи випускникам вручив Чу Фуцзян, директор Київського інституту Технологічного університету Цілу. До привітань випускників долучився також Лю Юнбо, заступник секретаря з навчальної роботи.

Ми пишаємося досягненнями кожного нашого випускника, адже наші викладачі докладають усіх зусиль, щоб надати студентам високоякісну освіту!

Нині університет працює над прийомом нових студентів на навчання на бакалаврат і магістратуру в 2022/2023 роках у Київському інституті Технологічного університету Цілу.

14.06.2022