КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПЕРСОНАЛЬНИЙ ЛИСТ ПІДТРИМКИ КНУТД ВІД ГЕНЕРАЛЬНОГО СЕКРЕТАРЯ МІЖНАРОДНОЇ АСОЦІАЦІЇ УНІВЕРСИТЕТІВ

Від імені Адміністративної ради та членів Міжнародної асоціації університетів, Генеральний секретар Міжнародної асоціації університетів пані Хілліґ’є ван’т Ланд (Dr. Hilligje van’t Land) надіслала офіційного листа підтримки ректору Київського національного університету технологій та дизайну професору Івану Грищенку. Високо оцінюючи активність нашого університету в роботі асоціації пані Хілліґ’є ван’т Ланд висловила глибоку стурбованість із приводу надзвичайно складної ситуації, яка склалася в Україні у зв’язку із російською агресією. Водночас розуміючи економічно-фінансові проблеми освітньої сфери пані Генеральний секретар повідомила про прийняте рішення відмовитися від членських внесків нашого університету, залишаючи право користуватися пільгами та привілеями повноправного партнера Міжнародної асоціації університетів, сподіваючись на подальшу плідну співпрацю  для кращого майбутнього!

Створена під егідою ЮНЕСКО в 1950 році Міжнародна асоціація університетів (IAU) є незалежною організацією, яка налічує понад 650 університетів та організацій із 120 країн. Секретаріат IAU розташований у штаб-квартирі ЮНЕСКО в Парижі, Франція. IAU служить світовій спільноті вищої освіти, пропонуючи можливості для обміну та співробітництва, консультативних послуг та навчання, аналізу тенденцій розвитку вищої освіти та спеціалізовані портали. Через свої налагоджені партнерські відносини з міжнародними організаціями IAU сприяє інтересам її членів та пропагує важливість вищої освіти, акцентуючи особливу увагу на її цінностях та лідерстві. Членами асоціації від України є 15 університетів з-поміж яких почесне місце посідає Київський національний університет технологій та дизайну https://www.iau-aiu.net/List-of-IAU-Members?lang=en#ua 

Від імені всіх співробітників Київського національного університету технологій та дизайну щиро дякуємо нашим колегам-освітянам за підтримку та сподіваємося на мирне небо в усьому світі!

26.06.2022