КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД – ПАРТНЕР НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ЕКОНОМІКИ ТА НАУКИ

У результаті візиту ректора Київського національного університету технології та дизайну професора Івана Грищенка до Німеччини та зустрічі з нашими партнерами - лідерами Німецько-українського товариства економіки та науки, КНУТД було офіційно внесено до списку партнерів Німецько-українського товариства економіки та науки.

НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ЕКОНОМІКИ ТА НАУКИ – це товариство, яке активно та успішно здійснює підтримку та поглиблення відносин між Україною та Німеччиною з моменту заснування у Майнці у 2005 році. Успіх роботи організації в Україні, у Майнці, Берліні та багатьох інших містах Німеччини базується на відданості членів, друзів і партнерів Німецько-українського товариства економіки та науки. Усі вони, в свою чергу, рішуче налаштовані на співпрацю, особливо в підприємництві та науці.

Дякуючи зусиллям усіх співробітників Київського національного університету технологій та дизайну, наш університет – один із провідних закладів вищої освіти України в авангарді міжнародної діяльності та розвитку міжнародних відносин.

15.07.2022