КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КОНКУРС ЕСКІЗІВ БЕРЦІВ UNDEFEATED TRIDENT ВІД КОМПАНІЇ YANTEX DESIGN LAB СПІЛЬНО З ALEN GROUP

Компанія Yantex design lab спільно з Alen Group проводять конкурс ескізів берців UNDEFEATED TRIDENT. Розроблення ескізів – напевне, найприємніша і найтворчіша частина роботи сучасного дизайнера. Тому не дивно, що для участі у конкурсі ескізів берців із тризубом відгукнулося багато студентів. Більше 30 ескізів!

 

Студенти освітніх програм Факультету мистецтв і моди представили круті, оригінальні й дуже патріотичні моделі, з-поміж яких найближчим часом буде відібрано переможців. Завдання непросте, адже моделей багато! Але конкурс є конкурс. Найкращі студентські ескізи  взуття буде втілено у виробництво.

 

 

29 вересня відбулася зустріч із головним модельєром проєкту Яніною Маляр, засновницею компанії Yantex design lab. Яніна провела консультацію та проаналізувала роботи наших молодих дизайнерів, а також акцентувала на необхідних коригуваннях ідей з метою вдосконалення дизайну та технологічності моделей.

  

Крім того, всі учасники конкурсу, що завітали на зустріч, отримали від Яніни подарунки від виробника. Подарунок не простий. Це спеціальні устілки, які вкладаються у військові берці для забезпечення комфортного використання і водночас надають теплозахисні та антибактеріальні властивості взуттю. Це лише одна маленька деталь цього цінного та якісного взуття. Та ми бачимо, що навіть на її виготовлення витрачаються значні кошти та чимало праці. І це теж вклад у майбутню перемогу.

Отже, працюємо на перемогу!

 

06.10.2022