КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО СТУДЕНТОК КАФЕДРИ МДК З ОТРИМАННЯМ ГРАНТІВ ВІД BRITISH FASHION COUNCIL

Учасниці програми академічної мобільності між КНУТД і Бірмінгемським університетом (Велика Британія) студентка Ілона Мандираджи і випускниця 2022 року кафедри мистецтва та дизайну костюма Факультету дизайну КНУТД Анастасія Галушко отримали гранти від BRITISH FASHION COUNCIL на навчання та створення власних колекцій одягу на 2022–2023 рік.

 

Ілона Мандираджи та її творча робота https://www.britishfashioncouncil.co.uk/BFC-Initiatives/Education/Scholarships/BFC-Scholars

 

Анастасія Галушко та її творча робота https://www.britishfashioncouncil.co.uk/BFC-Initiatives/Education/Scholarships/BFC-Scholars

 

British Fashion Council – BFC-Scholars щорічно проводить конкурс з метою фінансової підтримки талановитих студентів для навчання та реалізації творчих проєктів. Стипендії пропонуються тим, хто навчається на освітніх програмах бакалаврського або магістерського рівнів у коледжах, які є членами BFC.

Наші талановиті українськи дизайнерки у серпні 2022 року подали у BFC заявки на здобуття гранту, у яких описали бачення власного професійного розвитку, концепцію творчого проєкту і особливості вибору сегменту аудиторії для його реалізації, власне бачення перспективи в розробках екологічної моди та надіслали свої портфоліо. Заявки лауреатів було розглянуто високоповажним журі, до складу якого входили відомі британські дизайнери одягу і аксесуарів, найкращі стилісти Великої Британії, спеціалісти з екологічних розробок та представники журналу Vogue, та обрано переможців. Окрім грантів стипендіатки отримали доступ до лекцій та майстер-класів від провідних дизайнерів Великої Британії.

Детальна інформація за посиланнями:

https://www.instagram.com/p/CkN7mxrqYwM/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CkN6rZcqPs5/?utm_source=ig_web_copy_link

Вітаємо Ілону та Анастасію та бажаємо подальших творчих успіхів!

16.11.2022