КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь науковців АДВЛ «Текстиль-ТЕСТ» у відкритій зустрічі Укрзалізниці

Науковці Київського національного університету технологій та дизайну  взяли участь у відкритій зустріч із виробниками та постачальниками текстильної продукції, організованої Укрзалізницею:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02JCxJKiNJuQ2KarEqu2EtSxFPuTMoWW2Gyc5akLZRhrfmLrBN11dGFXVvBxcViVLAl&id=1040262486007539

  

08 лютого 2023 року Науковці Аналітично-дослідної випробувальної лабораторії «Текстиль-ТЕСТ» с.н.с., к.т.н. Юлія Харченко, н.с. Наталія Гаврусенко та начальник науково-дослідної частини Університету професор, д.т.н., проф. Людмила Галавська разом з 9 українськими виробниками долучилися до обговорення тендерних вимог до продукції, які впроваджує залізниця у рамках системної зміни стандартів обслуговування пасажирів.

У ході дискусійної платформи науковці Університету звернули увагу на необхідність забезпечення споживчих характеристик комплектів постільної білизни для пасажирських поїздів Укрзалізниці (підковдра, простирадло, наволочки, рушники махрові, подушки, матраци) та доцільності уточнення  нормативного рівня показників якості і конкретизації методів їх визначення.

 

19.02.2023