КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ І ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ КОМП’ЮТЕРНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКИ ДО IT-КОМПАНІЇ SOFTSERVE

20 лютого 2023 року студенти та викладачі кафедри комп’ютерної   інженерії та електромеханіки Київського національного університету технологій та дизайну відвідали офіс відомої сервісної IT-компанії SoftServe.

Під час екскурсії студенти мали унікальну можливість ознайомитися з роботою компанії та дізнатися про сучасні технології розробки програмного забезпечення. Вони побачили, як відбувається розроблення проєктів, ознайомилися з робочими місцями фахівців у галузі IT та дізналися про найсучасніші рішення, які використовуються в компанії SoftServe.

Під час екскурсії також було організовано зустріч студентів і викладачів з представниками компанії, які відповіли на запитання та розповіли про можливості працевлаштування та стажування в SoftServe. Для багатьох студентів ця зустріч стала надзвичайно корисною, оскільки вони дізналися більше про кар'єрні перспективи в галузі IT.

Екскурсія до офісу SoftServe стала важливою подією для студентів і викладачів кафедри, адже дала їм можливість ближче ознайомитися з сучасними технологіями в галузі IT та побачити, як працюють справжні професіонали. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю з компанією SoftServe та подібні заходи, які допоможуть нашим студентам більше дізнатися про цікаві напрями в галузі IT.

 

 

 

 

 

23.02.2023