КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Екскурсія до виробничої компанії «MR» студентів та викладачів кафедри механічної інженерії

01.03.2023р. студенти та науково-педагогічні працівники кафедри механічної інженерії факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій відвідали виробничу компанію «MR». Ця екскурсія є черговою в серії ознайомчих заходів з сучасними підприємствами-стейкхолдерами для студентів, що навчаються на освітніх програмах 131 Прикладна механіка та 133 Машинобудування. Науково-педагогічні працівники кафедри механічної інженерії доц. Юрій Ковальов – відповідальний за практику, та доц. Сергій Кошель – куратор груп разом з студентами ознайомились з етапами виробництва та технологічним обладнанням підприємства. Проводив екскурсію Віталій Гребенець, випускник кафедри механічної інженерії.

Виробнича компанія «MR» – це сучасна металообробна компанія з майже 20-річним досвідом професійної роботи, яка має понад 100 висококваліфікованих працівників, які забезпечують роботу більше тридцяти сучасних верстатів з числовим програмним управлінням. Вагомим показником успішної роботи виробництва є щомісячне відвантаження понад 100 тон готових деталей українським та зарубіжним партнерам.

Ознайомлення з такими наукоємними сучасними виробництвами, зокрема, є додатковим стимулом для навчання і професійного розвитку майбутніх інженерів. Кафедра механічної інженерії пишається тим, що у компанії успішно працевлаштовані наші випускники.

03.03.2023