КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕТЕКТИВНИЙ КВЕСТ «ТАЄМНА СПРАВА»

Студенти Інституту права та сучасних технологій розробили, організували та провели унікальну інтелектуальну гру детективний квест – «ТАЄМНА СПРАВА», яка на певний час перетворила територію Університету на величезне поле для пошуку відповідей на загадки, розслідування таємничого злочину і пошуку істини.

 

Детективний квест – «ТАЄМНА СПРАВА» було створено за реальними подіями із використанням передових технологій доповненої реальності, що дозволило гравцям взаємодіяти з навколишнім середовищем та шукати підказки, використовуючи сучасні Digital-технології.

Гравці отримали можливість відчути себе справжніми детективами, занурившись у атмосферу пригод та загадок. У грі змагалися сім детективних агенцій: «Своя лінія», «Бандергусь», «Мажарівці», «Kuru-Kuru», «337», «Квіточки», «Crazy Lawyers».

Команда детективів агенції «Kuru - Kuru» після здійснення лінгвістичного
аналізу доказів, які допомогли у розшуку зниклої особи
Досвідчені детективи агенції  «Бандергусь» аналізують фотороботи злочинців
Детективи агенції  «Crazy Lawyers» аналізують доказову базу справи Процедура упізнання у виконанні детективів агенції «337»
Допит підозрюваних у викрадені людини детективами агенції «Своя лінія»
Оперативні пошукові дії детективів агенції «Квіточки»
   
Детективна агенція «Мажарівці» здійснює процедуру вилучення документів

 

Гру розробили студенти першого курсу кафедри приватного та публічного права: Амбруш Даніелла, Дем’яненко Анастасія, Михайлик Владислав, Півень Олександра та голова студентського парламенту ІПСТ – Клименко Марія. В якості статистів гри виступили студенти старших курсів кафедри приватного та публічного права: Тисленко Максим, Гонтарук Давид, Юзишин Дмитро.


Унікальна комбінація сюжету, фізичних завдань та технологічних підказок перетворило процес пошуку викраденої людини і викриття злочинця у захоплюючу пригоду.

Висловлюємо щиру подяку розробникам гри та акторам!

За результатами гри:

– перше місце посіла детективна агенція «Бандергусь»;

– друге місце – детективна агенція «Своя лінія»;

– третє місце – детективна агенція ««Crazy Lawyers».

Дякуємо за участь! Щиро вітаємо переможців!

Чекаємо на нові зустрічі!

02.06.2023