КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КРУГЛИЙ СТІЛ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРОМ НА КАФЕДРІ МУЛЬТИМЕДІЙНОГО ДИЗАЙНУ

16 лютого 2024 року на кафедрі мультимедійного дизайну відбувся круглий стіл у онлайн-форматі зі стейкхолдером Юрієм Костенко, директором та засновником компанії «Front Pictures» щодо змісту освітньо-професійної програми «Мультимедійний дизайн», спеціальності 022 «Дизайн».

У заході взяли участь Олена Васильєва, гарант ОП, завідувачка кафедри мультимедійного дизайну, кандидат технічних наук; Руслана Хиневич, доцент кафедри кандидат технічних наук; Анатолій Шаповал, професор КНУТД; Вадим Батрак, доцент кафедри; здобувачі освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти кафедри МД 3–4 курсів Поліна Квятковська, Дарина Козачище, Олександра Степанець та інші.

Під час зустрічі було обговорено широке коло питань щодо сучасного стану підготовки здобувачів за освітньою програмою «Мультимедійний дизайн». Олена Васильєва як гарант ОП, ознайомила учасників із метою, структурою та основним змістом освітніх компонентів освітньої програми. Юрій Костенко розповів про тенденції розвитку сучасного мультимедійного дизайну, необхідні компетентності, які повинен мати майбутній фахівець в галузі мультимедійного дизайну. У рамках заходу було обговорено та визначено зміст основних освітніх компонентів ОП, що сприяють формуванню загальних і фахових компетентностей та досягненню програмних результатів навчання.

Учасники круглого столу


Фрагмент доповіді Ю. Костенко

 

За результатами круглого столу було узгоджено низку пропозицій від стейкхолдерів щодо удосконалення навчального процесу кафедри мультимедійного дизайну, переліку навчальних дисциплін та ухвалено відповідні рішення.

Колектив кафедри мультимедійного дизайну факультету дизайну висловлює щиру вдячність стейкхолдеру Юрію Костенко за цікаву і змістовну інформацію та цінні рекомендації щодо удосконалення освітніх програм!

26.02.2024