КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО КОЛЕКТИВ КНУТД З ПОДЯКОЮ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ ВЕЛИКОЇ ХАРТІЇ УНІВЕРСИТЕТІВ

Ми раді повідомити, що Київський національний університет технологій та дизайну був удостоєний подяки Наглядової ради Великої хартії університетів (Magna Charta Observatory). Це престижне визнання є свідченням нашої відданості академічній свободі, інституційній автономії, прагненню сприяння створення середовища, де процвітають знання та підтримується різноманітність думок.

КНУТД приєднався до Великої хартії університетів 18 вересня 2018 року і так  увійшов до елітної європейської академічної спільноти, яка відстоює захист прав і свобод учених і педагогів у всьому світі.

Сьогодні, під час повномасштабної військової агресії, дотримання цих принципів є надзвичайно актуальним. Не зважаючи на вкрай складні умови, університет не поступився жодним із принципів Великої хартії. Щодня ми працюємо на перемогу, надаючи студентам якісну освіту, підтримуючи наукові дослідження, допомагаючи ЗСУ, виховуючи майбутнє покоління справжніх громадян України.

Отримання подяки є підтвердженням колективних зусиль усієї нашої університетської спільноти — викладачів, співробітників, здобувачів освіти та випускників.

Відзначаючи це важливе досягнення, ми висловлюємо нашу глибоку вдячність Наглядовій раді Великої хартії університетів за цю честь і визнання. Разом ми і надалі відстоюватимемо принципи академічної свободи та етичної відповідальності, забезпечуючи умови для утвердження університету як осередку процвітання ідей, інновацій та знань.

Разом до Перемоги!

27.02.2024