КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІЗИТ РЕКТОРА КНУТД ІВАНА ГРИЩЕНКА ДО ЛЬВІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ІНДУСТРІЇ МОДИ

Під час робочого візиту на Львівщину, Іван Грищенко, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України, зустрівся з колективом Львівського фахового коледжу індустрії моди, що входить до структури Київського національного університету технологій та дизайну.

Цього року коледж святкуватиме 80-річний ювілей. За багаторічну історію цей навчальний заклад виховав понад 20 тисяч висококваліфікованих фахівців, з-поміж яких керівники вищої ланки промислових підприємств, інженери, механіки, технологи та багато інших спеціалістів, що працювали та працюють не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Під час зустрічі Іван Грищенко розповів про роботу університету в умовах війни: згадав про складний 2022–2023 навчальний рік, про економічну ситуацію та економію світла й тепла в місяці блекаутів, збереження колективу та забезпечення повноцінного функціонування університету в надскладних умовах сьогодення.

Іван Михайлович подякував колективу коледжу за витримку, високий професіоналізм та людяність, які щодня проявляють працівники закладу освіти в умовах війни. Приємним сюрпризом для викладачів та працівників коледжу стали нагороди від Національної академії педагогічних наук України та Київського національного університету технологій та дизайну, які особисто вручив Іван Грищенко.

Попри всі виклики, складнощі й умови воєнного стану, які склалися сьогодні в нашій державі – коледж продовжує свою важливу справу в ім’я розвитку освіти і науки. Підготовка і виховання нових поколінь професіоналів – одні із фундаментальних засад формування майбутнього українського суспільства.

Тож працюємо разом на перемогу та наше світле майбутнє!

28.02.2024