КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ «ВСТУПИВ НА IT, А ЩО ДАЛІ?»

27 березня у КНУТД відбулася зустріч Євгенія Удовиченко, менеджера SoftServe Academy зі студентами та викладачами інституту інженерії та інформаційних технологій та факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій. Модератором події був Ігор Панасюк, директор інституту інженерії та інформаційних технологій. Роман Куриленко, фахівець з розвитку бренду роботодавця та співпраці з молоддю представив спікера і оголосив тему зустрічі – «Вступив на IT, а що далі?».

 

Під час лекції усі учасники отримали інформацію, що має допомогти здобувачам освіти побачити кар’єрне майбутнє ясніше. На зустрічі обговорювались такі питання: Які існують напрями в сучасному IT?; Що варто вивчати зараз і тримати у фокусі на майбутнє?; Як SoftServe Academy може допомогти тобі отримати всі job ready skills?. Адже в структурі сучасної IT-компанії годі й розібратися: безліч ролей, складні посади – проте й цілий горизонт можливостей та векторів для розвитку!

 

Після закінчення доповіді спікера відбулось жваве обговорення перспектив розвитку ІТ-спеціальностей у КНУТД. Була висловлена пропозиція щодо залучення здобувачів на практику та стажування.

 

Компанія «SoftServe», наш давній партенер готова стати дороговказом на шляху до світу технологій. Представники компанії високо оцінили співпрацю з КНУТД та визнали її срібним партнером з питань освіті в галузі інформаційних технологій.

01.04.2024