КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ДИЗАЙНУ

28 березня 2024 року представники КНУТД завітали до Чернігівського фахового коледжу інженерії та дизайну. Університет представляли: Ігор Панасюк, директор Інституту інженерії та інформаційних технологій (ННІІІТ) та Світлана Демішонкова, заступник директора ННІІІТ.

Зустріч із випускниками коледжу організували з метою їх інформування про можливість подальшого навчання у Київському національному університеті технологій та дизайну.

Ігор Панасюк розповів майбутнім абітурієнтам про спеціальності, за якими готують фахівців у нашому університеті. А також надав вичерпну інформацію щодо подальших перспектив з працевлаштування та рекомендації, які допоможуть обрати шляхи професійного та кар’єрного розвитку. 

У зустрічі взяли участь викладачі коледжу та випускники за спеціальностями: 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Після спілкування зі студентами відбулася робоча зустріч з Олексієм Гайдеєм, директором коледжу, Людмилою Рославець, заступником директора коледжу з навчальної роботи та представниками педагогічного колективу. Було обговорено проблеми та перспективи спільної роботи з підготовки висококваліфікованих фахівців, погоджено плани подальшої співпраці.

Сподіваємося на поглиблення співпраці між Чернігівським фаховим коледжем інженерії та дизайну та Інститутом інженерії та інформаційних технологій КНУТД.

Чекаємо випускників коледжу в КНУТД для відкриття для себе різноманітних кар’єрних можливостей та нових шляхів досягнення успіху!

03.04.2024