КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИХОВНА РОБОТА НА ФАКУЛЬТЕТІ ХІМІЧНИХ ТА БІОФАРМАЦЕВТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

На факультеті хімічних та біофармацевтичних технологій щомісяця відбуваються збори кураторів академічних груп. Під час цих зустрічей обговорюються актуальні питання успішності та виховної роботи зі здобувачами освіти. Плануються заходи, спрямовані на створення здорового морально-психологічного клімату в студентських колективах. На зборах вивчається стан дисципліни та навчання студентів, умови їх проживання у гуртожитку, а також поточні питання, що виникають та потребують допомоги зі сторони університету.

В організації виховної роботи в гуртожитку беруть участь Тетяна Деркач, декан факультету, Олена Крюкова, заступник декана, куратори академічних груп, а також Володимир Куліковський, комендант гуртожитку та представники студентської ради.

Куратори факультету регулярно відвідують здобувачів освіти, які проживають у гуртожитку та організовують різноманітні заходи з виховної та культурно-масової роботи. Керуючись принципами толерантності, взаєморозуміння, допомоги та підтримки куратори намагаються сприяти створенню позитивної атмосфери у гуртожитку.

Також куратори проводять бесіди зі студентами на морально-етичні та національно-патріотичні теми, здійснюють індивідуальну роботу зі здобувачами вищої освіти, встановлюють та підтримують прямий зв’язок з їхніми батьками.

08.04.2024