КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДБУЛАСЬ ЛЕКЦІЯ ПРОФЕСОРА РЕЙМОНДА А. ЛУЦКІ (США)

9 квітня 2024 року здобувачі освіти і викладачі кафедр мультимедійного дизайну та графічного дизайну факультету дизайну прослухали онлайн-лекцію Реймонда А. Луцкі, PhD, лектора Аненнеберзької школи комунікації та журналістики Університету Південної Каліфорнії (США), віцепрезидента зі стратегічних партнерств у компанії Element451, з теми: «User Experience Design and Affordances». Захід відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства забезпечення якості вищої освіти на платформі Ukraine Global Faculty.

 

Фрагменти лекції Реймонда А. Луцкі

 

З метою підвищення якості освіти та удосконалення теоретичної бази знань, викладачі факультету дизайну Олена Васильєва, Олександра Колісник, Калина Пашкевич, Вадим Батрак, Олена Слітюк, Руслана Хиневич, Анатолій Шаповал та інші разом зі здобувачами ОП «Мультимедійний дизайн», «Графічний дизайн» під час лекції ознайомилися з основними принципами сучасного UX-дизайну. Основні проблеми, що були висвітлені на лекції –  це користувацький досвід, нові можливості штучного інтелекту та психологія проєктування. Після лекції слухачі мали змогу поспілкуватися з лектором та поставити запитання.

 

Сертифікати, що отримали слухачі лекції

 

Слухачі висловили свою вдячність за можливість взяти участь у лекції, підкресливши актуальність теми в галузі дизайну та розвитку користувацького досвіду, що були обговорені. Такі заходи спрямовані на розширення знань у сфері дизайну та інноваційних технологій, відіграють важливу роль у підготовці фахівців з мультимедійного та графічного дизайну.

Щиро дякуємо Реймонду А. Лутцкі за цікаву та змістовну лекцію!

11.04.2024