КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА «НАУКОВІ РОЗРОБКИ У ПРОЄКТУВАННІ ТА ВИГОТОВЛЕННІ ВИРОБІВ ІНДУСТРІЇ МОДИ» КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ МОДИ

8 квітня і 16 квітня 2024 року відбулися засідання наукового гуртка кафедри технології моди «Наукові розробки у проєктуванні та виготовленні виробів індустрії моди»  з теми «Класичні і авангардні підходи в моделюванні і виготовленні виробів за індивідуальним замовленням».

Керівник гуртка, доцент Антоніна Бабич та доцент Тимофій Липський ознайомили гуртківців із сучасними інноваціями у виробах індустрії моди, технологіями виготовлення та декорування виробів.

 

Під час засідань гуртка було акцентовано увагу на важливість використання інноваційних технологій, обладнання, методів і засобів для розробки, виготовлення і декорування виробів індустрії моди. Завданнями засідань наукового гуртка було дослідження процесу виготовлення взуття від моделювання до отримання готового виробу.

 

 

Під час роботи наукового гуртка здобувачі освіти розробили модель безпідкладкового взуття, підготували шаблони деталей, опрацювали питання раціонального використання матеріалів, виконали розкрій і обробку деталей крою та виготовили вироби для себе.

Зустріч відбулася у дружній атмосфері. Усі учасники ділилися думками щодо використання традиційних і інноваційних технологій виготовлення та оздоблення виробів, класичних і нетипових матеріалів для створення сучасних виробів з урахуванням сучасних тенденцій моди. 

24.04.2024