КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КОНФЕРЕНЦІЯ «ІНТЕГРАЦІЯ НАУКИ І ОСВІТИ – МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ»

5–8 жовтня 2010 р. Київський національний університет технологій та дизайну під патронатом Міністерства освіти і науки України проводить Ювілейну міжнародну науково-технічну та науково-методичну конференцію «Інтеграція науки і освіти – майбутнє України», присвячену 80- річчю університету.

Довідки за телефоном: (044) 256-29-13 – Крупа Ірина Миколаївна

Секції конференції:

Секція 1. Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів широкого вжитку та спеціального призначення. Голова – д.т.н., проф. Березненко М.П.

Секція 2. Обладнання, системи управління технологічними процесами та контролю якості виробів. Голова секції – д.т.н., проф. Бурмістенков О.П.

Секція 3. Охорона довкілля та створення систем захисту людини від шкідливих впливів на виробництві. Голова секції – д.т.н., проф. Панасюк І.В.

Секція 4. Ресурсозбереження, хімічні волокна та комплексна переробка відходів легкої промисловості та хімії. Голова секції – д.т.н., проф. Пахаренко В.О.

Секція 5. Перспективні інформаційні технології виробництва товарів широкого вжитку. Голова секції – д.т.н., проф. Щербань В.Ю.

Секція 6. Науково-дослідні роботи з проблем вищої школи. Голова секції – проф. Бондаренко О.О.

Секція 7. Нетрадиційні джерела сировини та технологія виробництва на їх основі бавовняних, вовняноподібних та хімічних волокон. Голова секції – д.х.н., проф. Цебренко М.В.

Секція 8. Проблеми мистецтва, культурології, естетики, дизайну в етнокультурі, екології та системі життєзабезпечення людини. Голова секції – д.т.н., проф. Колосніченко М.В.

Секція 9. Оцінка та прогнозування соціально-економічних наслідків інноваційного розвитку легкої промисловості та сфери послуг. Голова секції – д.е.н., проф. Гончаров Ю.В.

Секція 10. Технічні та організаційно-методичні основи підвищення якості промислової продукції і послуг на базі сучасних методів метрології, стандартизації та сертифікації. Голова секції – д.т.н., проф. Зенкін А.С.

Запрошуємо фахівців Вашої організації взяти участь у роботі конференції та виступити з доповідями. Матеріали конференції будуть видані окремою збіркою та увійдуть до спеціального випуску фахового наукового журналу «Вісник Київського Національного університету технологій та дизайну».

Для участі в роботі конференції та публікації матеріалів Вам слід своєчасно відправити до адреси Оргкомітету по електронній пошті [email protected] такі матеріали:

заявку на участь у роботі конференції (Додаток 1);

доповідь у друкарському та електронному вигляді, яка підписується авторами, супроводжується актом експертизи, підписаним керівником організації, і завіреною рецензією (Додаток 2).

Мови конференції: українська, російська, англійська. Доповіді, що подаються будуть надруковані у авторській редакції. Прохання здійснювати стилістичну та граматичну перевірку тексту.

Контрольні дати:

заявка на участь - до 30 травня 2010 р.;

доповіді в електронному вигляді - до 30 червня 2010 р.;

розміщення програми конференції на сайті КНУТД (knutd.edu.ua) - з 10 серпня 2010 р.;

розміщення доповідей конференції на сайті КНУТД (knutd.edu.ua) - з 20 серпня 20190 р.;

реєстрація учасників - 4-5 жовтня 2010 р.;

робота конференції - 5–8 жовтня 2010 р.

Оргкомітет залишає за собою право відхилити доповіді при невиконанні умов щодо оформлення або невідповідності тематиці конференції. Умови участі у роботі конференції (Додаток 3). Проживання та харчування платне.

Довідки за телефоном: (044) 256-29-13 – Крупа Ірина Миколаївна

Файл для завантаження: Додатки 1, 2, 3 (doc, 50 Kb)

26.05.2010