КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД НА 19-МУ МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ МОДИ KYIV FASHION

Київський національний університет технологій та дизайну взяв участь у 19-му Міжнародному фестивалі моди KYIV FASHION, який проходив 14-17 вересня 2010 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Університет був представлений на стенді, на подіумі показом моделей одягу, у каталозі виставки, на сайті виставки.

Завдяки розробленій Центром розвитку та впровадження виставкових технологій КНУТД (Центром РВВТ) інноваційній виставковій технології, яка знайшла зацікавлену підтримку організаторів виставки – найбільшого оператора вітчизняного виставкового ринку, ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», університету була надана можливість безкоштовної участі в усіх перелічених формах.

1. На стенді КНУТД розміром 15 кв.м розміщувався виставковий проект «Експрес-Ательє».

Під час роботи виставки стенд відвідало близько 150 чоловік, а саме:

  • фізичних осіб – 42%;
  • представників підприємств з виготовлення одягу – 58%.

Частина відвідувачів залишили про себе інформацію та висловили побажання щодо:

  • індивідуального пошиття одягу,
  • співробітництва з проектом «Експрес-Ательє»,
  • ознайомлення з умовами прийому до КНУТД.

2. У перший день роботи виставки (14.09.2010 г.) на подіумі виступили студенти та викладачі КНУТД з демонстрацією колекцій одягу.

3. Інформація про КНУТД та його проекти розміщена у каталозі виставки та на сайті організатора.

Центр РВВТ висловлює подяку декану факультету дизайну Колосніченко М.В. та декану факультету ТЛП Зубковій Л.І. за сприяння у підготовці та реалізації проекту «Експрес-Ательє».

 

«ЕКСПРЕС-АТЕЛЬЄ» - ІННОВАЦІЇ У ВИСТАВКОВОМУ БІЗНЕСІ

Прес-реліз (від 14.09.2010 року)

Виставкова компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та Київський національний університет технологій та дизайну спільно з учасниками 19-го Міжнародного Фестивалю моди Kyiv Fashion: «Ротонді-Укр», «Текстиль-Контакт», «Текстиль-фурнітура» та «АСГ Ністром Україна» пропонують відвідувачам Фестивалю новий виставковий проект «Експрес-Ательє».

Вперше на вітчизняних спеціалізованих виставках індустрії моди створений інноваційний виставковий продукт під назвою «Експрес-Ательє», який всебічно розкриває можливості експонентів, сприяє більш ефективному просуванню їх товарів та послуг, знайомить учасників ринку з новими технологіями, матеріалами, модними тенденціями.

В проекті «Експрес-Ательє» беруть участь представники українських підприємств та установ, які є лідерами на ринку індустрії моди. Це дає змогу у стислі строки (протягом декількох годин) створювати безпосередньо на виставковому майданчику сучасні модні моделі одягу, демонструвати їх на подіумі, а також надавати консультаційні послуги з питань вибору моделей, властивостей матеріалів, використання обладнання тощо.

Можливості проекту не обмежуються його існуванням тільки на виставці. В теперішній час в центрах світової моди актуальним є напрямок, який дістав назву «швидкої моди» (fast-fashion). Врахування індивідуальних особливостей замовника, володіння знаннями про стан та тенденції розвитку ринку міжнародної та вітчизняної моди, здібність вчасно і якісно реагувати на попит – ще одне перспективне завдання, яке стоїть перед учасниками цього проекту.

Створення та функціонування такої виставкової технології, як «Експрес-Ательє» є свідченням високого рівня розвитку фешн-індустрії в Україні, де є всі необхідні складові для проектування, виготовлення і демонстрації сучасного вбрання.

Одночасно цей проект є переконливим підтвердженням ефективності Міжнародного Фестивалю моди Kyiv Fashion для розвитку галузей легкої промисловості в Україні.

 

20.10.2010