КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Дизайнерські розробки на виставці «EXPO SHOES’2-2021»

Виставкова компанія ТОВ «Національна шкіряно-взуттєва спілка України» («НШВС України») у період: 05-08 жовтня 2021 року проводила свою чергову 31-у міжнародну виставку взуття та аксесуарів «EXPO SHOES’2-2021».

Запрошення на виставку отримав і давній партнер організатора найбільших вітчизняних виставок на ринку взуття - Київський національний університет технологій та дизайну.

Підготовка до участі у виставці розпочалась ще на початку року, коли на замовлення  «НШВС України» на кафедрі дизайну, у рамках викладання дисципліни «Дизайн у виставкових технологіях» проводились дослідження із створення елементів фірмового стилю для міжнародних заходів «LEATHER and SHOES» та «EХPO SHOES».

Розробки студентів гр. МгДр-1-20 отримали високу оцінку керівництва компанії, яке за результатами конкурсного відбору визначило кращі роботи. Нагородження лауреатів конкурсу відбулось 3-го червня у конференц-залі університету (https://www.knutd.edu.ua/pod-ta-publkats/news/13724/ ).

Крім того, організатор виставки «EXPO SHOES’2-2021» запропонував розмістити на своїй виставці стенд з кращими студентськими роботами.

Учасники і відвідувачі виставки мали змогу не тільки ознайомитись з рівнем підготовки наших графічних дизайнерів, але й встановити з ними контакти як за допомогою електронних засобів комунікації, так і особисто.

Переможниця конкурсу «Розробка фірмового стилю для проектів «LEATHER and SHOES» та «EХPO SHOES» – Куровська Дар’я поруч із своєю роботою.

11.10.2021