КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАПРОШУЄМО ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ КНУТД НА АВТОРСЬКИЙ КУРС «ЕКОНОМІКА НИТКИ ТА ФУРНІТУРИ»!

У рамках заходів Тижня текстильної і легкої промисловості запрошуємо долучитися здобувачів вищої освіти КНУТД до авторського курсу  Валерія Рибаса «Економіка нитки та фурнітури»!

Цикл лекцій проведе Валерій Рибас, співзасновник єдиної в Україні фабрики ниток «BARVA», а також директор ТОВ «ТК-Фурнітура», який має 30-річний досвід роботи в сфері легкої промисловості та пройшов складний шлях від несприйняття продукту виробництва до його визнання.

Формат авторського курсу «Економіка нитки та фурнітури» передбачає  спілкування із слухачами на лекційних заняттях (8 годин):

16 квітня (вівторок), 18  квітня (четверг),

23 квітня (вівторок), 25 квітня (четверг) о 12.00 в ауд. 4-0202.

Долучитися до нього можуть усі вмотивовані студенти усіх спеціальностей Університету.   

 

Мета авторського курсу – ознайомити здобувачів вищої освіти з інноваційними впровадженнями в організаційній структурі підприємства, наявними потребами та системними проблемами легкої промисловості України, поділитися практичним досвідом організації та ефективного управління реального сучасного виробництва.

Формат циклу лекційних занять передбачає прикладний характер позиціонування багаторічної діяльності бренду підприємства та маловідомі факти щодо впливу технологічних процесів на якість продукції та способи визначення причин, що спричинюють утворення дефектів під час виробництва виробів легкої промисловості, про аргументи для потенційних  покупців ниток у численних перемовинах, про основні параметри швейної нитки та критерії її вибору тощо.

Особистий досвід Валерія Рибаса – це історія про брендинг бізнес-відносин та співпрацю із найбільшими українськими підприємствами та партнерами, здатність до швидкої адаптації підприємства легкої промисловості в складних умовах як пандемії, так і воєнного часу.

Упевнені, що курс «Економіка нитки та фурнітури» дасть відповіді на багато запитань і, що не менш важливо, допоможе згенерувати нові завдання і креативні ідеї та спонукатиме до саморозвитку здобувачів освіти як професійних творчих особистостей.

Реєструйтесь на авторський курс за доданою формою https://docs.google.com/forms/d/1cS9zfmqTMww5Ymg68jmGYW5gqHhfWx1wB0qCiPSXWwc/edit

01.04.2024