КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ. Туристичний бізнес (магістр)

ІНСТИТУТ КУЛЬТУРИ І КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЙ

Спеціальність: 242 «Туризм і рекреація»

Освітня програма «Туристичний бізнес»

Освітній рівень «Магістр»

 

КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

 

Контакти:

01011, м. Київ, вул. Мала Шияновська (Немировича-Данченка), 2,  корпус 4, каб. №1410

Телефон для довідок: +38044-280-10-80

Приймальна комісія: +38044-256-29-75

e-mail: 

Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу

 

 

Рівні освіти, на які проводиться набір:

Другий (магістерський) рівень вищої освіти.

 

Вступ на навчання для здобуття освітнього рівня «магістр» проводиться згідно з «Правилами прийому до Київського Національного Університету технологій та дизайну».

 

Телефони та контакти приймальної комісії

Адреса: 01011, м. Київ, вул. Мала Шияновська (Немировича-Данченка), 2, навчальний корпус 4

Телефон для довідок: +38044-256-29-75

e-mail

 

Основною метою навчання за спеціальністю є підготовка кваліфікованих фахівців, які володіють глибокими знаннями, інноваційним та креативним мисленням, а також загальними і професійними компетентностями в галузі туризму і рекреації, що затребувані у індустрії туризму. Цілі навчання – набуття здатності розв’язувати задачі дослідницького, інноваційного та управлінського характеру у сфері туризму і рекреації.

Основними цілями програми є: формування та розвиток професійних компетентностей фахівців із туризму і рекреації, здатних забезпечити ефективність функціонування та управління, конкурентоспроможність та інноваційність туристичного бізнесу через упровадження інтерактивних клієнтоорієнтованих технологій обслуговування; моніторинг, розробку, впровадження і підтримку проєктів у сфері гостинності на засадах сталого розвитку.

Міжнародне співробітництво реалізується через участь кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу разом зі студентами, у спільних освітніх проектах та міжнародних конференціях, круглих столах, симпозіумах, міжнародних стажуваннях тощо.

Особливості освітньої програми: орієнтована на підготовку висококваліфікованих фахівців із сучасним світоглядом і мисленням, здатних вирішувати складні задачі і проблеми дослідницького та / або інноваційного характеру в індустрії туризму і рекреації, з орієнтацією на потреби сфери гостинності, що забезпечується: переважанням прикладної спрямованості освітнього процесу, шляхом поєднання аудиторної і самостійної навчальної діяльності студентів з виробничою та переддипломною практиками, котрі створюють умови підготовки у реальному середовищі до майбутньої професійної діяльності; залученням професіоналів-практиків до освітнього процесу; можливістю академічної мобільності у вітчизняних та зарубіжних освітніх установах.

Міжнародна мобільність студентів: програма розвиває перспективи участі та стажування у науково-дослідних проєктах та програмах академічної мобільності за кордоном.

 

Усім студентам кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу, які проживають у містах та населених пунктах за межами Києва та Київської області, забезпечено проживання у гуртожитку, розташованому неподалік навчальних корпусів університету.

Після успішного завершення навчання випускники одержують диплом встановленого зразка за спеціальністю 242 Туризм і рекреація:

МИ ЗАПРОШУЄМО ВАС

ПРИЄДНАТИСЯ ДО ЧИСЛА СТУДЕНТІВ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ І ДИЗАЙНУ

І ДО ВИВЧЕННЯ ПРОГРАМИ

242 ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ